Informatie en prijzen

Het programma is gemaakt voor eigen kleine privégezelschappen en duurt  4 dagen/3 nachten.  Op pad met je kookclub, vrijetijdsonderdeel van een directieretraite of familie-, vrienden- of zakenuitstapje? Deze culinaire belevenis is geschikt voor alle fijnproevers!  De cooking classes kunnen worden afgestemd op elk kookniveau en zijn een feest voor zowel beginners als gevorderden.

Afhankelijk van vluchtmogelijkheden kan deze trip op elke gewenste datum worden gepland. Verlenging van één- of meerdere dagen is mogelijk.  Ook gezelschappen groter dan 14 deelnemers verzorgen we graag. We maken dan een programma op maat. De meest voor de hand liggende dagen en vluchttijdindicaties zijn als volgt:

Voorbeeld vertrek vanaf Eindhoven naar Pisa met Ryanair:

Vrijdag, 11.55 uur – 13.40 uur.
Maandag, 09.30 uur – 11.30 uur.

Voorbeeld vertrek vanaf Amsterdam naar Pisa met Transavia:

Vrijdag, 13.20 uur – 15.20 uur.
Maandag, 15.00 uur – 17.10 uur.
 
Donderdag, 12.20 uur – 14.20 uur.
Zondag, 14.50 uur – 17.00 uur.
 
Vervoer over land wordt uitgevoerd met luxe minibus met chauffeur.  Het maximum aantal plaatsen per minibus bedraagt 7. Bij meer dan 7 deelnemers zetten we dus twee minibussen in.
 
Door de  kleinschalige accommodatie en drukke agenda’s van de Master Chefs is het raadzaam zo vroeg mogelijk te boeken. Het programma is onder voorbehoud van beschikbaarheid vluchten, accommodatie en overige faciliteiten.

Zie hieronder wat er is inbegrepen in de prijsindicaties per persoon. Geïnteresseerd? Bel ons of stuur een mailtje met vermelding van:

-Gewenste reisdatum
-Gewenste vertrekplaats
-Aantal personen
-Aantal één- en/of tweepersoonskamers

Op basis van deze gegevens informeren we dan naar beschikbaarheid en sturen we je een offerte op maat. Na boeking ontvang je een gedetailleerd programma.

fkriesels@global-events.nl

Tel: +31 654 652 380
(7 dagen per week van 09.00 uur – 23.00 uur te bellen)

Inbegrepen in de prijsindicatie:

  • Vlucht Amsterdam/Eindhoven – Pisa v.v.
  • Alle vervoer per luxe minibus met chauffeur
  • 3 overnachtingen in karakteristieke accommodatie, inclusief ontbijt
  • 4 dagen begeleiding Frans Kriesels
  • (Dag 1)

  • Informatieve wandeling door de wijngaarden van de Antinori familie
  • Bezoek aan kloosterwijnkelder
  • Extra-virgin olijfolieproeverij 
  • Degustatiediner Osteria (1 Michelinster)
  • Wijnarrangement Osteria
    (Cervaro della Sala, Chianti Classico Riserva, Tignanello en Brunello di Montalcino)
  • (Dag2)

  • Cooking Class van Master Chef met aansluitend lunch (1 Michelinster)
  • Bezoek aan Chianina ranch
  • Klassieke ontleeddemonstratie Chianina rund
  • “Neus-tot-staart diner” inclusief Bistecca Fiorentina
  • (Dag3)

  • Cooking Class van Master Chef met aansluitend brunch (2 Michelinsterren)
  • Traditionele truffeljacht met aansluitend truffeldiner
  • Bijpassende wijnen truffeldiner

    Prijsindicatie 1-17 april 2014 en 1-14 november 2014

    05 pers. € 1.697,- p.p.
    06 pers. € 1.645,- p.p.
    07 pers. € 1.607,- p.p.
    08 pers. € 1.701,- p.p.
    09 pers. € 1.666,- p.p.
    10 pers. € 1.637,- p.p.
    11 pers. € 1.614,- p.p.
    12 pers. € 1.595,- p.p.
    13 pers. € 1.578,- p.p.
    14 pers. € 1.564,- p.p.

    Prijsindicatie 22 april – 27 juni 2014 en 24 augustus – 31 oktober 2014

    In deze periodes zijn vluchten en accommodatie duurder.
    De toeslag bedraagt € 90,- per persoon.

    Bovenstaande prijzen zijn op basis van twee personen op een kamer.
    De éénpersoonskamertoeslag bedraagt € 105,-

    Op bepaalde data kan de vlucht duurder zijn dan gecalculeerd.
    De vluchttoeslag wordt dan met je overlegd.

    Op deze reis zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing